Logo Coneco

Volg ons

blog

Mooie kick off voor nieuwe accountmanager

Beurzen en events

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg trad Ramon Bokhorst voor het eerst in zijn nieuwe functie als accountmanager naar buiten. Een mooiere kick off had hij zich niet kunnen bedenken. Ramon stelt zich kort aan u voor.

“Sinds 2001 trad ik in dienst bij Re3Com; als tekenaar. Al snel ontwikkelde ik me tot software engineer en inbedrijfsteller. Ik groeide door tot project engineer en project manager en kreeg zo de grotere projecten onder mijn hoede. Vorig jaar werd ik aan het sales-team toegevoegd. En sinds september ben ik accountmanager en richt ik me meer en meer op relatiebeheer en nieuwe business.

Verkopen wat een klant nodig heeft

Ik vind het leuk om met mensen aan tafel te zitten, om hun mooie producten en optimale service te bieden. Ik weet uit ervaring dat we dat elke dag weer waarmaken. Ik ga dan ook met een goed en trots gevoel op pad en ik leg graag uit hoe we werken en wat we allemaal kunnen realiseren als het om meet- en regeltechniek gaat. En ik vertel ook hoe we met automatisering en data-analyse een gebouw smart maken.
Mijn ambitie is om aan tafel te komen bij nieuwe projecten. Ik ga dan niets verkopen wat een klant vraagt, ik wil vooral aanbieden wat een opdrachtgever nodig heeft. Dit is natuurlijk een beetje kort door de bocht. Ik bedoel dat ik vooral wil meedenken en doorvragen om zo samen tot de beste projectomschrijving en -aanpak te komen die op alle niveaus optimaal is voor de klant en eindgebruiker.

Goed werk dankzij ambitieuze mensen

Wij leveren hoogwaardige dienstverlening dankzij super gemotiveerde mensen die hart hebben voor hun vak. Ik weet mij dus gesteund door ambitieuze collega’s die goed werk opleveren en zorgen dat een installatie optimaal blijft functioneren. Want naast realisatie, zorgen we na oplevering ook voor optimale prestatie. Een project kan niet zonder service en goede service levert in mijn ogen ook weer nieuwe projecten op. Ik kom graag bij u langs om uit te leggen wat we kunnen en hoe we werken! Bel of mail me voor een afspraak!”

Re3Com-Coneco heeft niet alleen een nieuwe accountmanager. Onlangs is ook Peter Bosma (technisch specialist) aan het team toegevoegd.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep