Logo Coneco

Volg ons

blog

Mooi rapportcijfer voor Training Gebouwbediening

Groeiacademie

Om maximaal rendement uit uw gebouwinstallatie halen, is het belangrijk dat deze optimaal is ingeregeld. Dat doen we graag voor u! Maar na de oplevering is de bediening in handen van de facilitair manager, gebouwbeheerder of installateur. Onze training Gebouwbediening laat zien hoe een installatie het best en meest energiezuinig presteert. Deelnemers beoordelen deze training gemiddeld met een dikke 8!

Sinds kort bieden we bij Coneco Groeiacademie de Training Gebouwbediening aan. We willen namelijk niet alleen een optimaal functionerende installatie opleveren, we willen het liefst dat de installatie elke dag en nacht maximaal rendeert. Dat betekent bijvoorbeeld niet stoken tijdens vakanties of de stooklijnen aanpassen als een ruimte een andere functie krijgt. Maar hoe werkt de bediening eigenlijk? Wat kan ik zelf (beter) regelen? Hoe kan ik energie besparen? Op deze vragen geef ik tijdens de training Gebouwbediening heldere antwoorden waar u in de praktijk wat mee kunt!

In begrijpelijke taal

Tijdens de training behandelen we in begrijpelijke taal de werking en de bedieningsmogelijkheden van uw gebouwinstallatie. We gaan onder meer in op tijdprogramma’s, instellingen van temperaturen en de gevolgen hiervan. We laten zien hoe dit in de uitgebreide Priva Tools wordt gevisualiseerd. Daarnaast gaan we in op het energiezuinig gebruik van uw gebouw.
Na deze training weet u alles over:

  • Geoptimaliseerde tijdprogramma’s
  • Vakantieprogramma’s
  • Stooklijnen
  • Setpoints
  • PID-regelaars
  • Schakeltrappen
  • Verlichting
  • Grensbewakingen
  • Alarmdefinitie en afhandeling
  • Aanmaken van grafieken voor beter inzicht

Aanrader

Onlangs verzorgden we bij Coneco trainingen voor installateurs en bekabelaars. Na afloop vroeg ik de deelnemers de training te evalueren. Ze waren gecharmeerd van de combinatie van theorie en praktijk. Vooral dat laatste, zo las ik terug in de evaluaties, maakte het geleerde direct toepasbaar. Ook vroeg ik de deelnemers hoe groot de kans is dat zij anderen deze training aanbevelen? Hun antwoord? ‘Een aanrader! We hebben veel geleerd dat direct toepasbaar is!’

10 april volgende training

Wilt u ook het maximale rendement uit uw gebouwinstallatie halen? Schrijf dan in voor onze praktische training Gebouwbediening. Op woensdag 10 april organiseren we weer een training op onze hoofdlocatie te Alblasserdam.
Wilt u dat we de training in company verzorgen? Dat kan ook! Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden, via telefoon of het invulformulier!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep