Logo Coneco

Volg ons

blog

Installateurs, eindgebruikers en adviseurs bezoeken Re3com Roadshow

Beurzen en events

In mei nodigden we onze klanten en partners uit het noorden uit voor een informatie- en netwerkbijeenkomst. We waren positief verrast door het aantal aanmeldingen: de zaal in de monumentale brouwerij Maallust zat op 16 juni vol. Arjan Bolhuis, Adviseur Gebouwautomatisering: “De Roadshow voldeed in meerdere opzichten aan de behoefte uit de markt.”

Doel van de Roadshow was meerledig: informeren over de nieuwe Priva (cloud)diensten en ontwikkelingen in de markt; sparren over gebouwautomatisering; creëren van een optimaal binnenklimaat en energiereductie; en netwerken. Arjan: “We zagen aan het aantal aanmeldingen en aan de interactie tijdens de Roadshow dat men graag kennis- en ervaring uitwisselt en bijpraat over nieuwe ontwikkeling en lopende projecten.”

Nieuwsgierig naar Energy Insight en Priva Cloud

Wat vooral opviel, was de nieuwsgierigheid naar Energy Insight en de Priva Cloud oplossingen. “Priva was met een demo-bus aanwezig. Bezoekers van de Roadshow konden daar met specialisten zien en horen wat de nabije toekomst brengt. De cloud is een belangrijke schakel in onze nieuwe dienstverlening.”
Gezien de nieuwe wettelijke verplichting voor bedrijven om hun energieverbruik te monitoren was de behoefte aan informatie over Energy Insight groot. Arjan: “Wij zijn klaar om onze klanten hierbij te helpen. Natuurlijk kun je via je energieleverancier en een slimme meter iets te weten komen over je energieverbruik. Maar met Energy Insight kun je veel gedetailleerder en specifieker naar je verbruik kijken en besparingsmaatregelen nemen. Er was veel interesse voor dit onderwerp.”

Informeren

Ook de andere kennistafels werden goed bezocht. Arjan: “Met de Roadshow hebben we onze installateurs, adviseurs en eindgebruikers in één middag op de hoogte gebracht van Priva Cloud, ICT en beveiliging en de applicaties Building Operator, Notification Center, Analytics en Energy insight. Hieronder geef ik inzicht in de onderwerpen die tijdens de Roadshow zijn behandeld.”

Wilt u meer weten over Priva Cloud, een van de applicaties of besproken onderwerpen? Neem dan (onderaan deze blog) contact op met Arjan Bolhuis.

Onderwerpen Roadshow

Priva Cloudbased Gebouwbeheersysteem
Met Priva Cloud regelt u op afstand de automatische besturing van uw HVAC-systemen, zonwering, alarmering, bezetting en toegang in gebouwen. Het helpt u een gezond binnenklimaat te bereiken en het energiegebruik optimaal te regelen en te reduceren. Met Priva Cloud heeft u altijd de beschikking over de laatste techniek.

ICT en beveiliging
Alles wat met ICT te maken heeft moet tegenwoordig optimaal beveiligd zijn tegen invloeden van buiten. Met Priva Cloud is deze beveiliging geregeld en ontzorgd.

Building Operator 
Het nieuwe gebouwbeheersysteem: veilig, vanaf elk device overal bereikbaar, snel en gebruiksvriendelijk. 

Notification Center 
De alarmdoormeldingsapplicatie van Priva: altijd inzicht in de alarmmeldingen van alle installaties. 

Priva Cloud Pakketten
Met de Priva cloud-pakketten Starter, Essentials en Plus, kunt u kiezen voor het Cloud abonnement dat heb beste bij u past. 

Analytics 
De monitoring- en rapportagetool van Priva waarmee u continu inzicht heeft in prestaties van uw installatie. 

Energy Insight
Deze energiemonitoringtool geeft inzicht in de prestaties van alle ruimtes in uw gebouw ten opzichte van het oorspronkelijk ontwerp. 

Innovatie
Onze specialisten beantwoorden vragen over de laatste innovaties, apps, smart buildings en Priva EcoBuilding. 

Service & Onderhoud 
Onze specialisten beantwoorden vragen over onderhoud en storingen aan installaties, bijvoorbeeld: kan ik HX en Blue ID combineren? Wat is de oplossing van Silverlight? Wanneer moet ik mijn installatie vervangen?

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep