Logo Coneco

Volg ons

blog

In 2016 ga ik nooit meer werken!

Coneco

In het nieuwe jaar gaan we mooie projecten maken! Samen met betrokken medewerkers, met bedrijven die lol hebben in installatietechniek en met partners die bevlogen innoveren. Voor 2016 wens ik heel ons werkveld inhoudelijke lol.

Nooit meer werken. Dat is de titel van een managementboek dat ik ooit las. Schrijfster Marjan van Lier laat op inspirerende wijze zien hoe je aan je werk meer inhoud en bezieling kunt geven. Bezieling, passie en werkplezier dat is wat ik denk en voel als ik aan gebouwbeheersystemen denk, als ik over Coneco praat. Ik kan het u wel toevertrouwen, ik heb oprecht lol in wat we binnen en buiten ons bedrijf ondernemen. Dat noem ik geen werken, voor mij is dit oprecht leuke dingen doen en mooie projecten maken.
Ik houd ervan om in ons bedrijf samen met de software engineers te sparren over een programmeerprobleem. Om ergens een glimp van een oplossing te zien en die dan samen te vinden. Ik houd er ook van om een projectmanager te zien schakelen tussen zijn team en een opdrachtgever. Ondernemend, slagvaardig, oplossingsgericht. Ik geniet ervan als een van onze ontwerpers een eureka-moment beleeft.

Komend jaar gaan we mooie projecten maken

Dát is mijn voornemen voor 2016. Ik verwelkom opdrachtgevers die lol hebben in een installatieproject. Die het mooi vinden als wij aan hun werk waarde toevoegen. Die het waarderen dat we onze kennis en kunde inzetten om zijn werk optimaal te laten functioneren. Die voelen dat we blijvend en actief kunnen bijdragen aan het succesvol ondernemerschap van hun bedrijf. Ik heb er zo na de feestdagen weer zin in. Laten we samen weer mooie projecten maken, inhoudelijke lol beleven en samen beter worden. Ik wens u een goed zakelijk nieuwjaar waarin we geen dag hoeven te werken, maar samen bevlogen aan de slag gaan.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep