Logo Coneco

Volg ons

blog

Coneco Groeiacademie: Het academisch jaar is weer geopend

Groeiacademie

Veel medewerkers zijn na de vakantie via de Coneco Groeiacademie gestart met een nieuwe opleiding, cursus of training. In ons vak en bij Coneco ben je namelijk nooit uitgeleerd. Wat ons betreft, is het academisch jaar dus weer geopend!

Coneco is een lerende organisatie. Die nieuwsgierige houding is kenmerkend voor onze medewerkers en voor Coneco. Om aan die ontwikkelbehoefte tegemoet te komen, hebben we onze eigen Coneco Groeiacademie. Hiermee verzorgen we incompany trainingen, hoogwaardige stagebegeleiding en learning on the job. Ook extern zoeken we opleidingen die passen bij onze medewerkers, hun wensen en niveau en het vak.

Op maat gesneden opleiding

Met de komst van nieuwe medewerkers is ook het interne opleidingsprogramma weer begonnen. Jonge collega’s combineren leren in de praktijk én in de schoolbanken. Met een op maat gesneden opleiding verzorgt de Coneco Groeiacademie een gedegen en afgestemd programma voor onze nieuwste collega’s. Hierbij worden ze in de praktijk zeer nauw begeleid door ervaren specialisten die met veel plezier hun kennis en het vak overdragen. Ook in de ‘collegebanken’ van onze Groeiacademie dragen zeer ervaren collega’s hun kennis over.

Nóg hoger niveau

Diezelfde collegezalen worden gebruikt door externe docenten die op dit moment een incompany opleiding verzorgen. Komend jaar bereiken zeven meer ervaren collega’s zo een nóg hoger niveau. Zij hopen voor de zomer de opleiding “Ontwerpen meet- en regeltechniek voor Comfort” af te ronden.
Tot slot volgen een aantal collega’s individuele trajecten en trainingen in én buitenshuis. Op deze manier komen we met onze Coneco Groeiacademie tegemoet aan de ontwikkelambities van al onze medewerkers in het bijzonder en aan die van Coneco in het algemeen. Wat u er als opdrachtgever aan heeft? U kunt rekenen op gemotiveerde krachten die uw opdracht op hoog niveau en volgens de laatste stand van de techniek uitvoeren.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep