Logo Coneco

Volg ons

blog

Fusie Coneco en Re3com zorgt voor sterke partij in de markt

Re3com

Coneco en Re3com slaan de handen ineen en worden op korte termijn één onderneming. De fusiepartners zien grote voordelen in het samenvoegen van zowel hun overeenkomsten als hun verschillen.

Door de fusie worden de groei en de continuïteit van beide ondernemingen gegarandeerd. De landelijke dekking en de marktpositie zullen in de nieuwe hoedanigheid sterker worden. Door de schaalgrootte kan een betere prijs‐prestatieverhouding tot stand komen. Tenslotte nemen door de fusie de capaciteit en kennis van de nieuwe onderneming toe.

De mens centraal

Zowel bij Coneco als bij Re3com komt de mens op de eerste plaats. Ze hebben een open bedrijfscultuur, waarin samenwerking en plezier belangrijke waarden zijn. Beide bedrijven kenmerken zich door doorzettingsvermogen en ondernemerschap.

Dubbele kansen voor innovatie

Beide fusiepartners hebben ruime ervaring met Priva producten en een uitgesproken visie op innovatie en techniek. Re3com heeft naast Priva ook ervaring met andere fabricaten. Met de Coneco Groei Academie breidt de kennis in het bedrijf voortdurend uit. Coneco voegt daarnaast schaalgrootte toe, waardoor Re3com gebruik kan maken van kennis en ervaring op het gebied van HRM en project control. Over de manier en de termijn waarop Coneco en Re3com hun bedrijfsmatige activiteiten exact zullen samenvoegen, volgt binnenkort meer informatie.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep