Logo Coneco

Volg ons

blog

Expert in netwerktechniek

Groeiacademie

Technieken en klantvragen veranderen voortdurend. Dat geldt in hoge mate voor online service-verlening. Daarom heeft de Coneco Groeiacademie weer flink geïnvesteerd in kennis rondom de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van netwerktechniek. Onlangs hebben acht medewerkers de expert-training afgerond.

Elk onderdeel van wat we dagelijks doen is aan verandering onderhevig. Coneco is constant in beweging; omdat stilstand een bedreiging van onze positie is en omdat verbetering een continu proces is. Alles wat we doen, willen we beter doen. Ook op het gebied van netwerktechniek staat de wereld niet stil. En die netwerktechnieken moeten wij volgen, beheersen, begrijpen en gebruiken! Door een netwerkverbinding, kunnen we op afstand de klimaatregeling bekijken, bijsturen, optimaliseren en storingen oplossen.

Kennis en ervaring met netwerken is een vereiste

Deskundigheid op het gebied van netwerktechniek is onontbeerlijk om ons werk goed, snel en optimaal te kunnen doen. Dat is de reden dat de Coneco Groeiacademie een praktische training netwerktechniek organiseerde onder leiding van opleidingsinstituut Dirksen Opleidingen. De vier belangrijke insights volgens onze experts:

  • Hanteren van diverse software-tools en de mogelijkheden daarvan beheersen; een zeer nuttige aanvulling op de digitale gereedschapskist van de troubleshooter
  • Verdieping op TCP/IP-netwerkprotocollen
  • Werking en veilige configuratie van VPN en VLan’s
  • Betere communicatie met de ICT’ers van de klant

Met de experttraining beschikken we weer over de meest actuele kennis op het gebied van netwerktechniek. Zo kunnen we nóg sneller de regeling inzien, verbeteringen realiseren en storingen verhelpen!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep