Logo Coneco

Volg ons

blog

Een jaar vol positieve ontwikkelingen

Re3com

Een jaar vol positieve ontwikkelingen! Ramon, Jarin en Daniël blikken terug op een fijn, inspirerend en opbouwend 2018 voor Re3com.

2018 Begon rustig. De markt was in het eerste kwartaal afwachtend. “Dat had invloed op ons werk, op onze werkdagen. We hebben die schijnbare rustige maanden aangegrepen om ons serviceniveau te verhogen en om onze dienstverlening van de afdeling Technical Support bij bestaande relaties onder de aandacht te brengen.” En dat heeft Re3Com geen windeieren gelegd! Jarin zag het aantal hulpvragen zoals het optimaliseren, analyseren van storingen, wijzigen van software, uitbreidingen van installaties en storingen flink toenemen. “Re3com liet zien dat ze meer doet en kan dan projecten opleveren. We kunnen storingen snel verhelpen, ruimtes die andere functies krijgen opnieuw inregelen, op afstand, problemen oplossen vanaf bureau of op locatie. Met deze diensten hebben we Re3Com op een andere, vernieuwende manier op de kaart gezet!”

Relatieve stilte

Ook Daniël gebruikte de relatieve stilte van de eerste maanden van 2018 om ‘zijn’ teamleden beter in hun kracht te zetten. “Normaal gesproken jakkert iedereen door. Iedereen heeft zijn vaste takenpakket en rollen binnen onze slagvaardige organisatie. In drukke tijden doe je wat er van je verwacht wordt. In het eerste kwartaal hebben we de tijd genomen om die vraag eens om te draaien: “Wat verwacht jij eigenlijk van jouw werk, werkzaamheden en rollen? Wat doe jij het liefst? Wat wil je ontwikkelen, leren?”
Het beantwoorden van die vragen heeft geresulteerd in een Projectteam dat met meer lol, op hoger niveau en met minder faal- en meerwerkkosten projecten realiseert. “En”, voegt Daniel eraan toe, “een Projectteam dat na oplevering het project overdraagt aan onze collega’s van Technical Support.”

Drie nieuwe collega’s

In het tweede kwartaal namen het werk en de projecten meer en meer toe. Er werden zelf drie nieuwe collega’s aan Re3com toegevoegd. Terwijl iedereen lekker aan het werk was, brak voor Ramon een turbulente tijd aan. “Onze gewaardeerde collega Arno Spelt gaf voor de zomer aan dat zijn loopbaan een nieuwe wending zou nemen. Na de zomervakantie zou hij afscheid nemen. Ik kreeg de vraag voorgelegd of ik Arno’s taken zou willen overnemen… Nu werk ik al sinds 2001 bij Re3com en heb bijna alle functies vervuld. Die van accountmanager stond niet op mijn ‘bucket list’, maar soms loopt het anders. Toen ik volledig de ruimte kreeg om deze rol naar eigen inzicht en passend bij mijn persoonlijkheid in te vullen, heb ik er volmondig ‘ja’ tegen gezegd. Vanaf mijn eerste ‘optreden’ tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg in mijn nieuwe rol voelde het goed. En dat is ook te danken aan de herijking van onze organisatie en de rollen van alle medewerkers binnen Re3Com. Zo aan het einde van het jaar kijk ik terug op een bijzonder 2018. We zijn als onderneming klaar voor het nieuwe jaar!’

Jarin, Daniel en Ramon wensen u net als Ruben, Ewoud, Sjouke, Erik, Yvet, Marceline, Johan, Henriette, Willem, Peter en Wilfried een goed uiteinde!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep