Logo Coneco

Volg ons

blog

Beweging in de tent

Coneco

Beweging. Dat is voor mij in één woord 2017. We ervaren duidelijk een positieve beweging in de markt. We zien beweging binnen onze organisatie. En onze dienstverlening beweegt van klimaatbeheersing naar Smart Buildings. 2017 bracht beweging in de tent!

Het is onmiskenbaar: dit jaar trok de markt echt aan. Ook wij zien in onze orderportefeuille beweging. Nieuwe opdrachtgevers, oude opdrachtgevers die uitbreiden. Opdrachten die zich bewegen van klimaatbeheersing naar optimale prestatie tegen minder energieverbruik met behoud van comfort. En dát heeft ons weer in beweging gezet. Het heeft geleid tot mooie innovaties en toepassingen.

Van gewoon naar slim gebouw

Coneco Plus bijvoorbeeld. Deze methode, die met monitoring, data-analyse, commissioning en prestatieborging de optimale werking van gebouwen garandeert,
heeft in 2017 veel in gang gezet. Het is voor ons de opmaat geweest van een goed presterend gebouw naar Smart Buildings. Want naast Coneco Plus kunnen we nu ook bGrid inzetten om gebouwen nóg slimmer, duurzamer en energiezuiniger te maken. Mede dankzij bGrid evolueert een ‘gewoon’ gebouw in een Smart Building. We zijn oprecht trots dat we kunnen zeggen dat Coneco system integrator is van slimme gebouwen.

Dé Servicedesk voor alle Priva installaties

Al die bewegingen leiden tot meer en ander werk. Dat betekent dat we meer mensen nodig hebben om onze ambities te kunnen realiseren. Fijn dus dat we dit jaar elke maand een nieuwe collega mochten begroeten. En binnenkort starten we met de werving en selectie voor een bijzonder traineeship Smart Building voor vier startende en vier meer ervaren servicetechnici.
Dit traineeship is ook gericht op de uitbreiding van onze dienstverlening met de Coneco Servicedesk. Dit wordt dé Servicedesk voor alle Priva installaties in Nederland! Binnen één werkdag bieden we een oplossing voor storingen en problemen: tijdelijk of structureel. Dus ook als u (nog) geen klant van ons bent, kunt u de Coneco Servicedesk bellen.
Ik heb dus niks te veel gezegd met de mededeling dat 2017 voor mij staat voor beweging. Maar na al die beweging, actie, drukte, ontwikkeling en groei is het nu tijd voor vertraging. Prettige feestdagen!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep