Logo Coneco

Volg ons

blog

Afstandsbeheer nu nog eenvoudiger met Priva Blue ID

Priva

Wist u dat u vanaf nu geen modem- of VPN-verbinding meer nodig heeft om uw Priva Blue ID gebouwbeheer op afstand te bedienen, beheren en te onderhouden? En uw installateur hoeft niet meer voor elk probleem in het systeem langs te komen. Priva Blue ID biedt u nu de mogelijkheid dit systeem op afstand te laten beheren via de Cloud oplossingen van Microsoft Azure.

Simpel en Veilig

De verbinding tussen het systeem en de beheerder op afstand is snel opgezet, zonder het gebruik van ingewikkelde tussen ICT-systemen. Bovendien is de verbinding met Microsoft Azure beveiligd en is ongeautoriseerde verkeer van buiten naar binnen niet mogelijk. Ook zorgt Azure er voor dat uw data beschermd is en niet in verkeerde handen kan vallen.

Problemen

Mochten er problemen voor komen, dan kan een geautoriseerde specialist deze op afstand voor u oplossen. Dit scheelt reistijd en kosten. De communicatie loop bovendien via het internet en is dus een stuk sneller dan via modem en telefoonlijn.

Kosten

De vaste kosten zijn vooraf bepaald, in tegenstelling tot bij een inbelverbinding. Ook zijn er geen investeringskosten, de diensten worden gratis meegeleverd. Het abonnement is ook makkelijk uit te breiden met andere Cloud functionaliteiten en diensten. Bovendien is deze oplossing toekomstbestendig!

Wilt u meer informatie over Priva Blue ID? Neem dan contact met ons op.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep