Logo Coneco

Volg ons

blog

10 april training Gebouwbediening: “Een aanrader!”

Groeiacademie

Inbedrijfsteller Patrick Jansen en Servicemonteur Edward Verploegen van Diepeveen Professional Airconditioning volgden onze training Gebouwbediening. Ze hebben het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen. “Vooral voor installateurs die ook service gaan doen is deze training zeker een aanrader.”

Servicemonteur en inbedrijfsteller Patrick Jansen volgde onlangs de training Gebouwbediening aan onze Groeiacademie. Zijn reden voor deelname was een project met Priva-regelapparatuur. Na de korte training kon hij het geleerde direct gebruiken: “Met de basis over de productlijn, opbouw van een project en omgaan met de software in combinatie met de regelaar kon ik meteen zelf de inbedrijfstelling realiseren van een project met zes luchtbehandelingskasten. Coneco had hiervoor de software geschreven.”

Ik snap nu de werking

Ook voor servicemonteur Edward Verploegen was de training zinnig. “Tijdens de training heb ik de basisbeginselen geleerd en de opbouw en mogelijkheden van de regelaar. Ik snap nu de werking en ik heb een beginstap gemaakt met het programmeren van luchtbehandelingskasten.” Edward gaat wellicht een vervolgtraining volgen. “Op dit moment gebruik ik de kennis voornamelijk bij het storingzoeken. Maar de bedoeling is om er meer mee te gaan doen.”

Zeker een aanrader

Een aanrader? Zeker, meent Edward. “Vooral voor installateurs die ook service gaan doen is de training zeker een aanrader. Met name voor service technici en inbedrijfstellers van technische installaties. ”
Patrick vindt de training ook geschikt voor mensen die op eenvoudige wijze met Priva-regelaars omgaan, bijvoorbeeld voor het bedienen van een installatie, of het aanpassen van instellingen. “Deze training is ook geschikt voor mensen die ervaring hebben met oudere Priva-regelaars zoals de HX4 of de HX8. De opbouw van de Priva-software is nagenoeg hetzelfde gebleven, er zijn wat benamingen veranderd, en sommige dingen vind je op een andere plek. Ook mensen met ruime ervaring in de meet- en regeltechniek, maar niet met Priva kunnen er veel van opsteken.”

Meer weten over geoptimaliseerde tijdprogramma’s, vakantieprogramma’s, stooklijnen, setpoints, PID-regelaars, schakeltrappen, verlichting, grensbewakingen, alarmdefinitie en afhandeling en het aanmaken van grafieken voor beter inzicht? Schrijf je hier in voor de Training Gebouwbediening. Op 10 april is de eerstvolgende training op onze hoofdlocatie te Alblasserdam! Wilt u dat we de training in company verzorgen? Dat kan ook! Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden, via telefoon of het invulformulier!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep