Logo Coneco

Volg ons

We investeren substantieel in kennis en innovatie

Bij Coneco zijn we continu op zoek naar kansen om onze klanten beter van dienst te zijn en succesvoller te maken. Dit is onze grootste drijfveer voor innovatie. In de markt waarin we werken kunnen nog veel dingen verbeteren. Onze passie voor nieuwe en complexe vraagstukken is ongekend. Onze zoektocht naar kansen om te innoveren, zowel op product- als op procesniveau, is ons op het lijf geschreven. Niet omdat alles nieuw moet, maar omdat in het nieuwe de oplossing ligt om dingen beter te doen.

Vanuit die gedachte houden we kennis niet voor onszelf, maar delen we die met partners, leveranciers en concurrenten. We helpen Priva, een van de grootste leveranciers in de markt, met de ontwikkeling van hun software. We schreven als eerste regelomschrijvingen bij projecten en we adviseren partijen met wie we samenwerken over manieren om methoden en processen te optimaliseren. 

Wat je uitdraagt, moet je ook durven. Als het je overtuiging is dat innovatie en kennisdeling ons allemaal verder brengen, moet je daar ook in investeren en risico‚Äôs nemen. Coneco investeert substantieel in kennis en innovatie van processen en projecten. We delen onze inzichten belangeloos met partners, klanten en concurrenten. Omdat we denken dat het goed is voor de markt. 

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep