Logo Coneco

Volg ons

Coneco heeft zich van niets ontwikkeld tot toonaangevend

Als je bedrijf uit het niets ontstaat en door ervaring kan groeien, heb je als ondernemer de kans om je hart erin te leggen. Na een leerzame ontdekkingstocht langs diverse technische bedrijven ging Dick de Jong in 1984 samenwerken met Priva. Toen Priva er voor koos om de projecten af te stoten en zich volledig toe te spitsen op producten, zag Dick zijn kans: hij richtte een projectbureau op voor gebouwautomatisering. In 1995 zag Coneco het licht.

Er lag niets vast, er waren geen beperkingen. Het enige was de droom om zo goed te worden als mogelijk is. En om met een team van gelijkgestemden de materie zo te doorgronden dat het naar een ander niveau getild kon worden. Je kunt zeggen dat Coneco zichzelf het vak geleerd heeft. En wie bereid is om die leerschool helemaal te doorlopen en steeds alleen maar uit is op verbetering, krijgt op een goed moment de erkenning van anderen. Dan is het nog maar een kleine stap om uit te groeien tot toonaangevende partij in de branche. 

Coneco wordt gezien als toonaangevend in de markt van gebouwautomatisering. De branche beschouwt Coneco als voorbeeld op het gebied van kennis, knowhow, executie en bedrijfsvoering. We zijn daar trots op. Wat Coneco maakt tot wat het is, is namelijk niet alleen onze kennis en de manier waarop we werken. Het is het feit dat we onze passie voor het vak samenbrengen met onze passie voor mensen. Door onszelf nooit voorop te zetten ten koste van anderen en door groei niet als doel te zien, maar als de enige manier om het beste te geven wat we te bieden hebben.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep