Logo Coneco

Volg ons

We zijn als lerende organisatie altijd in beweging 

In een wereld waarin technieken en klantvragen voortdurend veranderen, is het onverstandig om stil te blijven staan. Coneco is constant in beweging; omdat stilstand een bedreiging van onze positie is en omdat verbetering een continu proces is. Alles wat we doen, willen we beter doen. Ieder onderdeel van onze benadering is dagelijks aan verandering onderhevig.

Om die verbetering ook echt in de passen in de organisatie, is er de Coneco Groeiacademie. De kennis die we daar vergaren, stelt ons in staat om onze dienstverlening aan te passen aan de veranderende omgeving waarin we werken. Een onderdeel hiervan is het verbeterprogramma ‘Opleveren, evalueren, leren’ dat we na ieder project samen met partners en klanten uitvoeren. Hierdoor werken we niet alleen aan de verbetering van ons eigen kunnen, maar ook aan die van anderen.

Coneco is een lerende organisatie. Wat we leren dragen we graag uit. En we leren net zo graag van een ander. Die houding is kenmerkend. Want door de blik te vestigen op de hogere gemeenschappelijke doelen op de lange termijn, verbeteren we niet alleen onze eigen kansen, maar die van de hele branche. Samen zo goed worden als mogelijk is. Daar ligt ons focus. En dat gaat altijd door.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep