Logo Coneco

Volg ons

We maken waar wat we overeengekomen zijn, zo simpel is het 

In de wereld van de installatietechniek lijkt het een bijzonderheid als een bedrijf doet wat het belooft. Coneco vindt dat een afspraak ook echt een afspraak is. Waarmaken wat je overeengekomen bent; zo simpel is het. Want als je er allebei zo over denkt, kun je het in principe af met een handdruk.

Openheid werkt alleen wanneer je elkaar achter de schermen ook vertrouwt. In de samenwerking met opdrachtgevers kijkt Coneco uitsluitend naar het gezamenlijke belang. En als de verantwoordelijkheid daarvoor van twee kanten komt, blijken veel dingen ineens verrassend eenvoudig. We schrijven heldere offertes, waarin staat wat we beloven.

Natuurlijk kleven daar risico’s aan. Want ook als het onverhoopt lastig wordt, moet je net zo lang doorgaan tot je klant tevreden is. Zonder iets aan de prijs te doen. We durven dat risico aan, omdat we weten dat het de beste manier is om duurzame relaties met klanten en partners te ontwikkelen en in stand te houden. Doorgaan tot de klant tevreden is en geen kosten voor meerwerk; glashelder en eerlijk.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep