Service

We zijn er. Altijd

Service betekent dat je er ook nog bent als het project voltooid is. Dat kan op verschillende manieren. Zo houden we de installaties van klanten continu op afstand in de gaten en kunnen we problemen oplossen voordat ze ontstaan. En doordat we garantie geven op het functioneren van totale systemen, zijn we ook als er toch iets mis gaat. De klant loopt hierdoor geen enkel risico.

Er is meer. Iedere klant heeft bij Coneco één vaste contactpersoon. Hij kent de klant net zo goed als zichzelf en is er als aanspreekpunt, adviseur en partner. Of het nu om vragen gaat over het project of erbuiten; hij zal er graag op ingaan. En als hij zelf een idee heeft of een suggestie, pakt hij de telefoon.

Ook het delen van kennis valt wat ons betreft onder service. We geven trainingen, we houden seminars en volgens de LEAN-methode werken we continu aan het toevoegen van waarde aan processen – ook bij de klant. Service wil volgens Coneco zeggen dat je voortdurend bezig bent om bij te dragen aan het ondernemerschap van je klanten en partners.

Site by Alsjeblaft!