Diensten en producten

Totaalsystemen

Garantie over het totaal zonder meerwerkkosten

Coneco beheerst alle disciplines die gangbaar zijn in de wereld van de meet- en regeltechniek. Door de open manier waarop we samenwerken met onze klanten, onze partners en leveranciers, kunnen we volledige garantie geven voor het functioneren van totaalsystemen. Alles op basis van een vaste prijs, waarbij we garanderen dat er achteraf geen meerwerk in rekening gebracht wordt. Lees verder

Compacte klantteams

Compact als het kan. Groot als het moet

We kunnen korte lijnen en snelle processen garanderen. Onze klantteams zijn zelfsturend en compact, maar altijd met Coneco op de achtergrond. Lees verder

Regie en verantwoordelijkheid

Het proces heeft de hoofdrol. Wij zijn de regisseur

Door alle onderdelen te overzien, kunnen we onze klanten behoeden voor verrassingen en tegenslagen. Daarom nemen we graag de regie. Lees verder

Coneco wil een fundamentele bijdrage leveren aan de verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. Met de Coneco Plus aanpak laten we nieuwe en bestaande gebouwinstallaties optimaal renderen. Het doel van Coneco Plus is om geen symptomen te bestrijden maar om problemen aan te pakken bij de basis, met een totaaloplossing die u volledig ontzorgt.

Priva en Coneco

De samenwerking tussen Coneco en Priva is even oud als Coneco zelf. In de wisselwerking die plaatsvindt tussen de twee bedrijven, deelt Priva kennis met Coneco en voegt Coneco ervaringen uit het veld toe aan de ontwikkeling van nieuwe Priva-producten. Zo geven ze elkaar en hun klanten het beste wat ze te bieden hebben op het gebied van regeltechniek.

Ontwerpen

We starten met het vertalen van de projectgegevens naar heldere regeltechnische omschrijvingen en regelkastschema’s. Onze projectleider bewaakt kwaliteit en techniek.

Software

Onze software-engineers vertalen de regeltechnische omschrijving naar gebruiksvriendelijke Priva-software. Voor elk project maken we software op maat.

Engineering

Onze elektrotechnische engineers maken in Eplan overzichtelijke elektrotechnische schema’s. Samen met het principeschema vormt dit een helder overzicht van de installaties.

Systeemintegratie

Systeemintegratie is het aan elkaar koppelen van verschillende systemen voor klimaatbeheersing en andere gebouwfuncties. Het resultaat is een totaalsysteem met één bedienlaag.

Regelpanelen

Samen met onze partners integreren we de Priva DDC-regelaars met modules, voedingen, motorgroepen en schakelmaterialen tot een regelpaneel dat geheel voldoet aan alle eisen.

Veldapparatuur

We leveren en installeren onder meer temperatuuropnemers, regelafsluiters, vochtopnemers, drukopnemers, besturing voor lucht- kleppen, thermostaten en rookmelders van alle bekende A-merken.

Bouwplaatsinspectie

Met bouwplaatsinspecties helpen we de klant en onszelf om de voortgang van het project te bewaken en tijdig in te grijpen als het nodig is. Essentieel voor een goedlopend project.

Lucht- en waterzijdig inregelen

Door het optimaal inregelen van alle lucht- en waterzijdige stromingen zorgen we dat de werktuigbouwkundige- en regeltechnische installatie maximaal op elkaar zijn afgestemd.

Bekabeling

In samenwerking met partners verzorgt Coneco het volledig bekabelen van de regeltechnische installatie en het elektrisch testen van het geheel.

In bedrijfstellen

We doen een kop-staart-test van alle regeltechnische componenten, we laden de projectsoftware en we brengen het netwerk ‘in de lucht’.

Functioneel testen

Samen met de opdrachtgever zorgen we voor een functionele test van de gehele regeltechnische installatie aan de hand van de regeltechnische omschrijving.

Service en monitoring

Coneco monitort het rendement en de werking van het systeem in de verschillende seizoenen. Daarnaast voeren we onderhoud uit op basis van diverse soorten contracten.

Waarom u met ons wilt (blijven) werken

Lees over onze klanten en ambitie

Toon alle blogberichten

Site by Alsjeblaft!