Logo Coneco

Volg ons

De Groeiacademie is de schatkamer van onze bedrijfscultuur

Kennis en de manier waarop je die toepast bepalen de uitkomst van ieder proces. Bij Coneco leggen we kennis waar hij hoort: bij onze medewerkers. We dagen hen uit om te onderzoeken wat hun doelen zijn en hoe ze die het beste kunnen samenvoegen met onze doelen en die van onze klanten en partners. Het zorgt ervoor dat ze zich bewust zijn van hun rol in het geheel en van de waarde van hun bijdrage.

Om kennis uit te breiden en technische ontwikkelingen voor te zijn, hebben we ons eigen opleidingsinstituut. Daar borgen we niet alleen de vakinhoudelijke kant van ons werk, maar ook het besef van verantwoordelijkheid en persoonlijk ondernemerschap. De Coneco Groeiacademie is de schatkamer waarin onze bedrijfscultuur vastligt en waar we voortdurend onderzoeken of de koers die we volgen, bijgesteld kan worden. 

De context die we met deze cultuur tot stand brengen, zorgt ervoor dat mensen graag bij Coneco werken. Dat is te merken aan de manier waarop onze medewerkers hun ambassadeurschap interpreteren. Het is ook te merken aan de hoeveelheid professionals die gevraagd of ongevraagd laten weten dat ze graag bij ons willen werken. Een lerende organisatie voegt waarde toe: aan personen, aan klanten en partners – en aan de markt.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep