Logo Coneco

Volg ons

We bieden een werkklimaat waarbij de medewerker op één staat

Als je wilt dat mensen goed werk leveren, moet je zorgen dat ze het naar hun zin hebben. En als je wilt dat ze uitblinken in wat ze doen, moet je ze de kans geven om te groeien. Bij Coneco hebben mensen voorrang. Ze belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie.

Medewerkers bij Coneco krijgen alle kans om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor hun persoonlijke groei en het draagt bij aan een gelukkig bestaan. We willen dat het met iedereen goed gaat. Alleen dan gaat het goed met Coneco.

Bij Coneco in huis zijn de waarden ‘Samen, Open, Plezier’. Collegialiteit is geen loos begrip. We willen dat mensen de ander zien, dat ze hun mond opendoen als ze vinden dat er ergens iets misgaat – of juist heel lekker loopt. Iedereen bij Coneco mag meedenken over de koers en naar iedereen wordt geluisterd. Het klimaat bij Coneco is er een waarin mensen gedijen.

Om onze belofte tot persoonlijke groei waar te maken, investeren we in kennis, opleiding en training met de Coneco Groeiacademie. Medewerkers krijgen de kans om het beste uit zichzelf te halen en collega’s te stimuleren. In de plezierige gedrevenheid die dat oplevert, trekken mensen elkaar omhoog en geeft iedereen het beste wat hij in huis heeft. Een dergelijke motivatie komt alleen tot bloei in het juiste klimaat.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep