Kom werken bij de voorloper in meet- en regeltechniek

Senior Engineer automatisering meet- en regeltechniek

Je bent gefascineerd door (elektro)techniek en je hebt ervaring met configureren en programmeren van regeltechnische installaties. Je vindt het mooi apparaten met elkaar te verbinden en met elkaar te laten communiceren. Je wilt de mogelijkheden van internet of things, smart buildings en jouw technische kennis inzetten om gebouwen van de toekomst minimaal energieneutraal te maken. Je hebt technische informatica, industriële automatisering, mechatronica, electrotechniek of werktuigbouwkunde gestudeerd (mbo niveau 4 of hbo). Geef je carrière een boost en word Senior Engineer automatisering meet- en regeltechniek bij een organisatie die (de ontwikkeling van) haar mensen op 1 zet.

Solliciteer op deze functie

Inhoud van de functie

Zo zien jouw werkdagen eruit

Je belangrijkste taak is het configureren en programmeren van regeltechnische installaties. Jouw uitdagingen wisselen tussen standaard configuraties en complexe softwarevraagstukken met warmte-koude-opwekking, complete luchtbehandeling en bodemopslag. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van je totale functie:

 • Op basis van de regeltechnische omschrijving (RTO), regelkasttekeningen en gebouwplattegronden ontwerp je kwalitatief en gebruiksvriendelijke software waarbij je gebruik maakt van de Priva-bibliotheek; je vult deze aan met zelf te configureren softwaremodules. Slim en efficiënt ontwerpen, configureren en programmeren zijn belangrijke taken binnen je functie.
 • Je draagt ‘jouw’ software en documentatie over aan een inbedrijfsteller.
 • De inbedrijfsteller test de totale installatie; jij kijkt op afstand mee. Op basis van de IO- en functionele test ben jij verantwoordelijk voor de finetuning van de software tot de installatie optimaal presteert.
 • Je monitort de gebouwinstallatie op afstand en lost eventuele storingen op.
 • Je geeft terugkoppeling aan jouw projectmanager en projectleider.
 • Je geeft ureninschattingen voor calculaties en offertes.
 • Je spart, je creëert en je ontwikkelt jezelf met collega-engineers.

Meer weten over deze functie? Lees de blog van onze software engineer Arnout Janze.

Wij zoeken

Senior engineer die impact wil hebben op een verantwoord binnen- én buitenklimaat

Uit respect voor het milieu en gedreven door de ongekende mogelijkheden van de techniek willen we gebouwen energiezuinig maken. Onze ambitie reikt zelfs verder: wij willen gebouwen laten renderen door ze energie te laten opwekken. Wij weten dat dat kan! Daar hebben we nieuwsgierige en creatieve technici bij nodig. Een senior engineer die wil innoveren, ontwikkelen en over grenzen wil kijken. Met deze toekomstgerichte technici gaan wij de uitdaging aan om gebouwen voor te bereiden op de toekomst.

 • Heb je kennis van beide kanten van de installatie: enerzijds elektrotechnisch; anderzijds de werktuigbouwkundige kant van de installatie?
 • Ben je bekend met de nieuwste Priva bibliotheken; maatwerk software en communicatieprotocollen zoals Modbus, M-bus, KNX en BACnet.
 • Heb je een mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding gevolgd op het gebied van technische informatica, industriële automatisering, mechatronica, electrotechniek of werktuigbouwkunde en heb je ervaring als Engineer automatisering meet- en regeltechniek of software engineer?
 • Wil je werken aan toonaangevende projecten en hier de nieuwste technieken bij inzetten in een team van acht collega-engineers en andere disciplines zoals inbedrijfstellers, projectleiders en projectmanagers?
 • Vind je de ontwikkeling van gebouwen die zichzelf besturen op het gebied van temperatuur, klimaat, verlichting, toegang, etc. interessant?
 • Wil je bijdragen aan energiezuinige, energie-opwekkende en comfortabele smart buildings?
 • Wil je blijven leren, op technisch én persoonlijk vlak? En eventueel doorgroeien naar bijvoorbeeld de functie van Projectleider MRK?
 • Wil je werken in een functie en bij een organisatie die impact wil hebben op people & planet?

Solliciteer dan bij Coneco, toonaangevend in de markt van meet- en regeltechniek.

Dit hebben wij te bieden

Jij staat op nummer 1

Bij ons hebben mensen voorrang. Want zij belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. We bieden je alle kans je optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor je carrière, je toekomst en je leven! En natuurlijk laten we onze waardering blijken. Dit bieden wij onze Senior engineer:

 • Goed salaris
 • Collectieve pensioenregeling
 • 37 vakantiedagen
 • Training en opleiding
 • Persoonlijke en professionele groei

Over ons

We zijn een geweldig bedrijf. Al zeggen we het zelf…

We zijn gebouwautomatiseerders en ontwerpen en integreren regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. We werken met ruim 100 mensen voor prachtige klanten aan high tech gebouwen in verschillende sectoren.

Onze wereld is booming. Door nieuwe technieken, innovaties en (big) data worden gebouwen steeds slimmer. In deze veranderende wereld zijn we erg ambitieus. We willen een omslag realiseren in de wereld van meet- en regeltechniek en Smart Buildings. Een omslag die leidt tot een fundamentele verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. Wij willen samen met onze mensen, opdrachtgevers en partners gebouwen energieneutraal maken of – nog liever – gebouwen laten renderen door ze energie te laten opwekken.

Procedure

Geïnteresseerd? In 6 stappen ben je welkom!

Solliciteer

Solliciteer

Fijn dat je geïnteresseerd bent in deze uitdagende baan bij ons! Stuur ons jouw CV en een korte motivatie.

Match

Match

We hebben een match en nodigen je uit! Kom langs en vertel over jezelf en je ervaringen. Dan vertellen wij over ons!

Check

Check

Soms checken we door een assessment of meeloopdag of je de kennis en attitude hebt die we zoeken voor de functie.

Klik

Klik

We hebben een klik! We stellen je graag voor aan enkele collega’s waarmee je kennis kunt maken!

Contract

Contract

We doen je een mooie aanbieding die je in onze ogen onmogelijk kunt weigeren.

Wees welkom!

Wees welkom!

We zetten onze handtekeningen onder het contract en verwelkomen je graag bij Coneco!

Interesse?

Solliciteer op deze functie!

Lijkt het je wat? Werken als Senior Engineer automatisering meet- en regeltechniek bij Coneco? Stuur ons je CV en een korte motivatie!

pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB
pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB

Meer weten over deze functie?

Wil je meer weten over deze functie?
Bel Mariëlle de Gruijter 078 – 641 38 77 of stuur een e-mail.

Site by Alsjeblaft!