Start je carrière bij de leading company in de markt van gebouwautomatisering!

Nieuwsgierige stagiairs en afstudeerders (mbo/hbo)

Wil je met jouw technische achtergrond meehelpen gebouwen zoals ziekenhuizen, theaters, kantoren en scholen energieopwekkend en smart te maken? Wil je werken met gedreven technici die graag kennis delen en die nieuwsgierig zijn naar wat de nieuwe generatie hun kan leren? Zit je in je laatste jaar mbo (niveau 4) of in je derde of vierde jaar hbo? Kom stage lopen of afstuderen bij Coneco, een organisatie die impact wil hebben op people & planet.

Solliciteer op deze functie

Inhoud van stage of afstuderen

Bepaal zelf jouw leerdoelen

Misschien kan jouw afstudeeropdracht bijdragen aan verdere optimalisering van gebouwinstallaties. Of maken jouw nieuwe inzichten en algoritmes onze aansturing nog ‘smarter’. Wellicht helpt jouw vernieuwende kijk onze processen verbeteren. Coneco is een lerende organisatie die gelooft in voortdurende ontwikkeling en vernieuwing. Ben je geïnteresseerd in een stage of afstudeeropdracht bij Coneco? Deel dan jouw stagewensen, onderzoeksvraag of afstudeeropdracht op het gebied van meet – en regeltechniek met ons. Dan zoeken wij in onze organisatie naar een specialist die je kan begeleiden tijdens jouw stage of afstuderen.

Wij maken tijd en ruimte voor de nieuwe generatie

Nieuwsgierige stagiairs en afstudeerders (mbo/hbo)

Uit respect voor het milieu en gedreven door de ongekende mogelijkheden van de techniek willen we gebouwen energiezuinig maken. Onze ambitie reikt zelfs verder: wij willen gebouwen laten renderen door ze energie te laten opwekken. Wij weten dat dat kan! Daar hebben we nieuwsgierige en creatieve technici bij nodig. Stagiairs en afstudeerders die willen innoveren, ontwikkelen en over grenzen heen willen kijken.

  • Wil je met een van onze medewerkers en in een team mee lopen in de wereld van meet- en regeltechniek?
  • Wil je inspirerende en motiverende begeleiding van een gedreven vakspecialist én ervaren leermeester?
  • Zit je in het laatste jaar van een mbo-opleiding (niveau 4) of volg je een hbo-opleiding op het gebied van technische informatica, industriële automatisering, mechatronica, electrotechniek of werktuigbouwkunde?
  • Wil je leren van toonaangevende projecten en van MRK-engineers, inbedrijfstellers, servicetechnici M&R, projectleiders en projectmanagers?
  • Vind je de ontwikkeling van slimme gebouwen die zichzelf besturen op het gebied van temperatuur, klimaat, verlichting, toegang, etc. interessant?
  • Wil je bijdragen aan energiezuinige, energie-opwekkende en comfortabele smart buildings?
  • Wil je kennismaken met een organisatie die impact wil hebben op people & planet?

Stuur ons jouw stagewensen, onderzoeksvraag of afstudeeropdracht. Dan zoeken wij naar een specialist die jou kan begeleiden.

Dit hebben wij te bieden

Jij staat op nummer 1

Bij ons hebben mensen voorrang. Want zij belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. We bieden je alle kans je optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor je carrière, je toekomst en je leven! En natuurlijk laten we onze waardering blijken. Dit bieden wij onze stagiairs/afstudeerder:

  • Stage- en kilometervergoeding
  • Training en opleiding: werken en leren onder begeleiding van high level technici/collega’s
  • Persoonlijke en professionele groei

Over ons

We zijn een geweldig bedrijf. Al zeggen we het zelf…

We zijn gebouwautomatiseerders en ontwerpen en integreren regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. We werken met ruim 100 mensen voor prachtige klanten aan high tech gebouwen in verschillende sectoren.

Onze wereld is booming. Door nieuwe technieken, innovaties en (big) data worden gebouwen steeds slimmer. In deze veranderende wereld zijn we erg ambitieus. We willen een omslag realiseren in de wereld van meet- en regeltechniek en Smart Buildings. Een omslag die leidt tot een fundamentele verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. Wij willen samen met onze mensen, opdrachtgevers en partners gebouwen energieneutraal maken of – nog liever – gebouwen laten renderen door ze energie te laten opwekken.

Procedure

Geïnteresseerd? In 6 stappen ben je welkom!

Solliciteer

Solliciteer

Fijn dat je geïnteresseerd bent in deze uitdagende baan bij ons! Stuur ons jouw CV en een korte motivatie.

Match

Match

We hebben een match en nodigen je uit! Kom langs en vertel over jezelf en je ervaringen. Dan vertellen wij over ons!

Check

Check

Soms checken we door een assessment of meeloopdag of je de kennis en attitude hebt die we zoeken voor de functie.

Klik

Klik

We hebben een klik! We stellen je graag voor aan enkele collega’s waarmee je kennis kunt maken!

Contract

Contract

We doen je een mooie aanbieding die je in onze ogen onmogelijk kunt weigeren.

Wees welkom!

Wees welkom!

We zetten onze handtekeningen onder het contract en verwelkomen je graag bij Coneco!

Interesse?

Solliciteer op een stage- of afstudeerplek!

Lijkt het je wat? Stage lopen of afstuderen bij Coneco? Stuur ons je CV, jouw stagewensen, onderzoeksvraag of afstudeeropdracht en een korte motivatie!

pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB
pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB

Meer weten over deze functie?

Wil je meer weten over deze functie?
Bel Mariëlle de Gruijter 078 – 641 38 77 of stuur een e-mail.

Site by Alsjeblaft!