Logo Coneco

Volg ons

De mens op 1

Bij Coneco hebben mensen voorrang. Ze belichamen ons bedrijf en onze passie voor technische innovatie. Medewerkers bij Coneco krijgen alle kans om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor hun persoonlijke groei en het draagt bij aan een gelukkig bestaan. We willen dat het met iedereen goed gaat. Alleen dan gaat het goed met Coneco.

Wordt het tijd om de diepte in te gaan?

Bij Coneco krijg je alle kans om je te specialiseren. Jezelf te ontwikkelen in het vak van de gebouwautomatisering. Wij geloven dat ieder mens zich het meest gelukkig voelt als hij zich kan ontplooien. Ontplooien in je werk als vakman of vakvrouw, maar ook privé in activiteiten en relaties. Want niemand is alleen maar vakidioot, je bent ook partner, vader, moeder, zoon of dochter, sporter, gamer, motorrijder, wereldreiziger, muzikant, verzamelaar, vinoloog, fotograaf of wat dan ook. 

Jeffrey L2
Jeffrey motor

Jeffrey Schrijvers

Servicetechnicus M&R en motorracer

Hiervoor werkte ik bij een installateur, maar Coneco bood me de opleiding en begeleiding om het vak Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek te leren.

Nieko L2
Nieko R

Nieko Tierie

Projectleider S&O en motorrijder

Zonder plan, per uur beslissen wat je doet, dat vind ik heerlijk. Die zelfstandigheid en het vertrouwen dat alles goed komt, herken ik bij mijn collega’s.

Tom L
Tom2

Tom Stout

Projectleider S&O en barbecueman

Gebouwen worden zó slim, als je binnenkomt wordt de bluetooth van je telefoon herkent en wijst het gebouw je naar een opgewarmde kamer.

Kevin L 1
Kevin2

Kevin Manders

Inbedrijfsteller en honkballer

Bij honkbal gaat het erom dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Daarnaast moet je technisch nadenken en anticiperen. Daar zie ik een link met mijn werk.

Marcel L2
Marcel

Marcel Plaisier

Projectleider S&O en huskytrainer

De combinatie van mens en techniek vind ik interessant. Bij Coneco kun je je vaardigheden zowel verdiepen als verbreden.

SjoukeProf3
Sjouke new

Sjouke Elsinga

Projectengineer en triatleet

Ik begon als installateur en maakte bij Coneco de stap naar de meet- en regeltechniek. Het mooie van dit vak is dat hier verschillende disciplines bij elkaar komen.

Michael L
Michael

Michael Goudzwaard

Projectleider M&R en familieman

Coneco voelt als een familiebedrijf. Iedereen helpt elkaar. Elke keer dat je samen een perfect werkende installatie oplevert, is dat de kroon op ons teamwork.

Jasper 1
Jasper 2 1

Jasper Badenbroek

Inbedrijfssteller en brandweerman

Van Coneco krijg ik een jaar de tijd om dit vak te leren en ook daarna kan ik blijven doorleren, zoveel als ik wil en kan.

Jeffrey thumb Jeffrey
Nieko thumb Nieko
Tom Thumb Tom
Kevin thumb Kevin
Marcel thumb 1 Marcel
Sjouke thumb 1 Sjouke
Michael thumb Michael
Jasper thumb Jasper

Neem de regie over jouw fascinatie!

Wij geloven in gepassioneerde mensen en die halen we graag aan boord. Zodat jij een ster kunt worden in de gebouwautomatisering met interessante opdrachten en ondersteuning van onze Coneco Groeiacademie. Daarnaast krijg je met 37 vakantiedagen per jaar en flexibele werktijden genoeg ruimte om ook na werktijd je vleugels uit te slaan. En, een club van fijne collega’s die benieuwd is naar jouw passies. Waar wacht je op? Spring in het diepe!

Arnold

Sales, Customer Relations en DJ

Michael

Projectleider M&R en familieman

Peter

Technisch specialist en fotograaf

Jasper

Inbedrijfsteller en brandweerman

Mariëlle

HR-management en levensgenieter

Ron

Projectleider en zeiler

Daniël

Elektrotechnisch engineer en gitaarbouwer

Kevin

Inbedrijfsteller en honkballer

Marcel

Projectleider S&O en huskytrainer

Jeffrey

Servicetechnicus en motorracer

Nieko

Projectleider S&O en motorrijder

Tom

Projectleider S&O en barbecueman

Annette

HR assistent en wandelaar

Dennis

Directeur Coneco en wielrenner

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep