Mens op 1

Een menselijk klimaat

Als je wilt dat mensen goed werk leveren, moet je zorgen dat ze het naar hun zin hebben. En als je wilt dat ze uitblinken in wat ze doen, moet je ze de kans geven om te groeien. Bij Coneco hebben mensen voorrang. Ze belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. Werknemers bij Coneco krijgen alle kans om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor hun toekomst, voor hun leven en voor hun gezin. We willen dat het met iedereen goed gaat. Alleen dan gaat het goed met Coneco.

Bij Coneco in huis zijn de waarden ‘Samen, Open, Plezier’. Collegialiteit is geen loos begrip. We willen dat mensen de ander zien, dat ze hun mond open doen als ze vinden dat er ergens iets misgaat of beter kan. Iedereen bij Coneco denkt mee met de koers die de onderneming vaart en naar iedereen wordt geluisterd. Het klimaat bij Coneco is er een waarin mensen gedijen.

Om onze belofte tot persoonlijke groei waar te maken, investeren we in kennis, opleiding en training met de Coneco Groeiacademie. Medewerkers krijgen de kans om het beste uit zichzelf te halen en collega’s te stimuleren. In de plezierige gedrevenheid die dat oplevert, trekken mensen elkaar omhoog en geeft iedereen het beste wat hij in huis heeft. Een dergelijke motivatie dwing je niet af met regels of bonussen; die komt alleen tot bloei in het juiste klimaat.

Site by Alsjeblaft!