Ambitie

Voorop lopen zonder leider te zijn

Toen Coneco twintig jaar geleden begon, was dat met de ambitie om de beste te worden. Dat red je niet met kwaliteit alleen. De beste worden vraagt ook om een bepaalde omvang en een bepaald volume. Want pas wanneer je de markt aanvoert, hoef je hem niet meer te volgen. Dat is de reden waarom we groeien; in kwaliteit, mensen, proces, techniek en organisatie. Omdat we vinden dat groei de enige weg is naar succes.

Coneco loopt op dit moment voorop. Niet vanwege onze producten of techniek, maar puur door onze manier van dienstverlening. Die positie willen we graag houden. Dat zorgt voor een voelbare druk. We dwingen onszelf om door prestatie en vooruitgang telkens opnieuw waar te maken dat we die plek waard zijn. Dus de druk komt van binnenuit. We zijn niet bang voor concurrentie. Het voornaamste wat we te verliezen hebben, is onze goede naam.

Tegen de trend in blijven we groeien. Want wat de economie ook dicteert: volgens ons zit de oplossing niet in bezuinigen, maar in het genereren van meer omzet. Daarom zijn we altijd op zoek naar mogelijke partnerships in Nederland en België. Zo blijven we voorop lopen zonder leider te zijn.

Site by Alsjeblaft!