Totaalsystemen

Garantie over het totaal zonder meerwerkkosten

Coneco beheerst alle disciplines die gangbaar zijn in de wereld van de meet- en regeltechniek: meet- en regelsystemen, systeemintegratie, paneelbouw, veldapparatuur, lucht- en waterzijdig inregelen en bekabeling. Hierdoor zijn we de enige die totaalsystemen kan leveren en verantwoordelijkheid durft te nemen voor het functioneren van het geheel.

Iedere opdracht begint bij ons met een analyse van de vraag. We plaatsen die vraag in een zo breed mogelijke context, waardoor we inzicht krijgen in alle facetten die direct of zijdelings te maken hebben met het proces. Op basis van de heldere scope die zo ontstaat, zijn we in staat om een duidelijk advies te geven plus een vaste prijs, waarbij we garanderen dat er achteraf geen meerwerk in rekening gebracht wordt.

Dat is een aantrekkelijke propositie. En we gaan nog verder: door de open manier waarop we samenwerken met onze klanten, onze partners en leveranciers, kunnen we volledige garantie geven voor het functioneren van totaalsystemen. Daarmee nemen we onze klanten zorg uit handen tijdens het project en kan iedereen op voorhand rekenen op een goed einde zonder verrassingen. Want we gaan echt pas weg als alles werkt.

Site by Alsjeblaft!