Compacte klantteams

Compact als het kan. Groot als het moet

De omvang van een bedrijf kan bij een klant negatieve associaties oproepen: lange lijnen en trage processen met veel mensen die allemaal betaald moeten worden. Maar het kan gelukkig ook anders. Coneco werkt volgens het cel-principe: een klantteam telt nooit meer dan acht mensen. Ieder team kent de vijf kernspecialismes: advies, projectmanagement, engineering, ingebruikname en monitoring.

Onze klantteams zijn zelfsturend. Ze nemen hun eigen beslissingen en werken elk als een persoonlijk en flexibel bedrijf binnen Coneco. Achter hen staat Coneco, met alle kennis, capaciteit en ervaring die nodig zijn voor een project. Op die manier combineren we de voordelen van zowel groot als klein. Want als het nodig is, hebben we daags na een telefoontje tien werknemers op een project staan.

Dus hoewel we een groot bedrijf zijn, kunnen we korte lijnen garanderen en snelle processen. Ieder teamlid is persoonlijk aanspreekbaar, iedereen is volledig op de hoogte van het project en iedereen is verantwoordelijk. Ondernemerschap is een term die leeft in een brede laag in de organisatie. Feitelijk is iedereen bij ons ondernemer, maar altijd met Coneco op de achtergrond. Daarom zijn we compact als het kan en groot als het moet.

Site by Alsjeblaft!