Geef je carrière een boost bij Coneco!

Servicetechnicus meet & regeltechniek

Vind jij het uitdagend om storingen op te lossen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan complexe klimaatinstallaties? Geef dan je carrière een boost en word servicetechnicus meet & regeltechniek bij een organisatie die van gebouwen smart buildings maakt. We zijn op zoek naar starters en ervaren servicetechnici!

Solliciteer op deze functie

Inhoud van de functie

Zo zien jouw werkdagen eruit

In deze functie ben je onder supervisie van een projectleider service en onderhoud verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan complexe klimaatinstallaties.

 • Je lost problemen en storingen op door wijzigingen of kleine aanpassingen in (de software van) installaties door te voeren, voornamelijk op locatie, maar ook vanuit kantoor;
 • Zo nu en dan adviseer je klanten ook (telefonisch) op afstand;
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden uit door installaties te controleren en, indien nodig, problemen of storingen direct op te lossen;
 • Je onderhoudt nauw contact met de projectleider service en onderhoud omtrent de installaties en mogelijke belangrijke verbeteringen of aanpassingen die benodigd zijn;
 • Je signaleert aanvullende vragen en behoeften bij de klant en communiceert hierover met de objectbeheerder;
 • Je bent flexibel inzetbaar in verband met de storingsdiensten die we binnen Coneco kennen;
 • Je beoordeelt de installatie vanuit kantoor op de juiste werking en prestaties, deze bevindingen leg je vast in een rapport;
 • Kleine projecten voer je volledig zelfstandig uit.

Om dit werk goed te kunnen doen, weet je hoe een installatie werkt, hoe deze wordt aangestuurd en hoe je kunt naregelen en finetunen. Omdat een servicetechnicus met veel verschillende mensen samenwerkt, is het handig dat je goed kunt communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Meer weten over de functie? Lees de blog van onze servicetechnicus Jasper de Bruin

Wij zoeken

Creatieve techneut die graag op locatie werkt

Wij zoeken een enthousiaste doorzetter die al zijn technische kennis uit de kast haalt om storingen en technische problemen op te lossen. De servicetechnicus die wij zoeken heeft technische kennis (E-achtergrond) en ervaring op MBO-niveau (liefst in de meet- en regeltechniek). Om als servicetechnicus bij Coneco aan de slag te kunnen gaan is het handig dat je prettig kunt communiceren en klantgerichtheid in jouw bloed zit. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met Priva. Is dit niet het geval, solliciteer alsnog. Wij kunnen je van alles leren.

Dit hebben wij te bieden

Jij staat op nummer 1

Bij ons hebben mensen voorrang. Want zij belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. We bieden je alle kans je optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor je carrière, je toekomst en je leven! En natuurlijk laten we onze waardering blijken. Dit bieden wij onze inbedrijfsteller:

 • Auto
 • Goed salaris
 • Collectieve pensioenregeling
 • 37 vakantiedagen
 • Training en opleiding
 • Persoonlijke en professionele groei
 • Laptop, tablet en iPhone

Over ons

We zijn een geweldig bedrijf. Al zeggen we het zelf…

We zijn gebouwautomatiseerders en ontwerpen en integreren regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. We werken met ruim 100 mensen voor prachtige klanten aan high tech gebouwen in verschillende sectoren. We werken nauw samen met internationale partners Priva en bGrid.

Onze wereld is booming. Door nieuwe technieken, innovaties en (big) data worden gebouwen steeds slimmer. In deze veranderende wereld zijn we erg ambitieus. We willen een omslag realiseren in de wereld van meet- en regeltechniek en Smart Buildings. Een omslag die leidt tot een fundamentele verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. We investeren jaarlijks 3,5% van onze omzet in kennis en innovatie.

Procedure

Geïnteresseerd? In 6 stappen ben je welkom!

Solliciteer

Solliciteer

Fijn dat je geïnteresseerd bent in deze uitdagende baan bij ons! Stuur ons jouw CV en een korte motivatie.

Match

Match

We hebben een match en nodigen je uit! Kom langs en vertel over jezelf en je ervaringen. Dan vertellen wij over ons!

Check

Check

Soms checken we door een assessment of meeloopdag of je de kennis en attitude hebt die we zoeken voor de functie.

Klik

Klik

We hebben een klik! We stellen je graag voor aan enkele collega’s waarmee je kennis kunt maken!

Contract

Contract

We doen je een mooie aanbieding die je in onze ogen onmogelijk kunt weigeren.

Wees welkom!

Wees welkom!

We zetten onze handtekeningen onder het contract en verwelkomen je graag bij Coneco!

Interesse?

Solliciteer op deze functie!

Ben jij onze nieuwe servicetechnicus meet & regeltechniek? Ga jij voor persoonlijke en professionele groei in de snel veranderende high tech wereld van Smart Buildings? Stuur ons je CV en een korte motivatie!

pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB
pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB

Meer weten over deze functie?

Wil je meer weten over deze functie?
Bel Mariëlle de Gruijter 078 – 641 38 77 of stuur een e-mail.

Site by Alsjeblaft!