Geef je carrière een boost bij Coneco!

Sales engineer

Heb je een hart voor techniek en combineer je dit graag met een commerciële binnenfunctie waarbij inhoudelijk adviseren en contact met onze klanten centraal staat? Dan is dit je kans om in te stappen in een groeiende en dynamische technische wereld bij een superbedrijf waarin vertrouwen, vrijheid en plezier centraal staan. We zijn op zoek naar starters en ervaren sales engineers.

Solliciteer op deze functie

Inhoud van de functie

Zo zien jouw werkdagen eruit

Onder leiding van de accountmanager en samen met je collega sales engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van werktuigbouwkundige installatieprocessen naar een passende en concurrerende automatiseringsoplossing.

 • Je weet informatie zoals technische schema’s, bestekken en gesprekken met klanten juist te interpreteren en te vertalen naar slimme technische oplossingen. Door de juiste vragen te stellen weet je het vertrouwen van de klant te winnen en zorg je voor een heldere visie op- en afbakening van diensten en leveringen.
 • Klanten weten je te vinden vanwege je open en hulpgerichte houding en technische expertise.
 • Je weet de technische processen te vertalen naar de juiste urenbudgetten voor je collega’s en je verzorgt complete en concurrerende projectoffertes.
 • Als het nodig is ga je samen met de klant op een projectlocatie kijken om zo tot de best passende oplossing te komen.
 • Al dan niet in overleg met de accountmanager ga je zelfstandig aan het werk om de door jou uitgebrachte offertes ook daadwerkelijk in opdracht te krijgen.
 • Je zorgt voor duidelijke en complete overdracht aan je collega’s van de uitvoering.
 • Je onderhoudt contact met de diverse leveranciers en partners die je nodig hebt bij het maken van je offertes.
 • Je hebt nauw contact met collega’s in je team en je krijgt energie van het continu meedenken over verbeteringen in onze oplossingen en werkprocessen.

Meer weten over deze functie? Lees de blog van onze sales engineer Sjaak krouwel

Wij zoeken

Teamplayer die kansen ziet en mogelijkheden creëert

Wij zoeken iemand die een passie heeft voor techniek en dit graag combineert met commerciële verantwoordelijkheid. Je hebt een technische opleidingsachtergrond (elektrotechniek of werktuigbouwkunde) en een MBO+/HBO werk en denkniveau. Je hebt oog voor detail en neemt alleen genoegen met het beste. Je bent een teamspeler die durft te vragen en open staat voor de ideeën van anderen. Je bent ondernemend en durft kritisch te zijn naar je collega’s maar ook naar jezelf. Uiteraard ben je in staat om je eigen visie en ideeën goed onder woorden brengen en weet je klanten en collega’s te overtuigen. Je bent communicatief vaardig in de gesprekken die je voert en de e-mails en offertes die je schrijft.

Voor deze geweldige uitdaging is ervaring in de regeltechniek niet noodzakelijk, alle benodigde branche-specifieke productkennis leer je op onze eigen Coneco Groeiacademie.

Dit hebben wij te bieden

Jij staat op nummer 1

Bij ons hebben mensen voorrang. Want zij belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. We bieden je alle kans je optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor je carrière, je toekomst en je leven! En natuurlijk laten we onze waardering blijken. Dit bieden wij onze sales engineer:

 • Goed salaris
 • Collectieve pensioenregeling
 • 37 vakantiedagen
 • Training en opleiding
 • Persoonlijke en professionele groei

Over ons

We zijn een geweldig bedrijf. Al zeggen we het zelf…

We zijn gebouwautomatiseerders en ontwerpen en integreren regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. We werken met ruim 100 mensen voor prachtige klanten aan high tech gebouwen in verschillende sectoren.

Onze wereld is booming. Door nieuwe technieken, innovaties en (big) data worden gebouwen steeds slimmer. In deze veranderende wereld zijn we erg ambitieus. We willen een omslag realiseren in de wereld van meet- en regeltechniek en Smart Buildings. Een omslag die leidt tot een fundamentele verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen.

Procedure

Geïnteresseerd? In 6 stappen ben je welkom!

Solliciteer

Solliciteer

Fijn dat je geïnteresseerd bent in deze uitdagende baan bij ons! Stuur ons jouw CV en een korte motivatie.

Match

Match

We hebben een match en nodigen je uit! Kom langs en vertel over jezelf en je ervaringen. Dan vertellen wij over ons!

Check

Check

Soms checken we door een assessment of meeloopdag of je de kennis en attitude hebt die we zoeken voor de functie.

Klik

Klik

We hebben een klik! We stellen je graag voor aan enkele collega’s waarmee je kennis kunt maken!

Contract

Contract

We doen je een mooie aanbieding die je in onze ogen onmogelijk kunt weigeren.

Wees welkom!

Wees welkom!

We zetten onze handtekeningen onder het contract en verwelkomen je graag bij Coneco!

Interesse?

Solliciteer op deze functie!

Een mooie kans om verder te groeien als commerciële topper in een technische wereld. Lijkt het je wat? Werken als sales engineer bij Coneco? Stuur ons je CV en een korte motivatie!

pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB
pdf of docx, maximale bestandsgrootte 16.00 MB

Meer weten over deze functie?

Wil je meer weten over deze functie?
Bel Mariëlle de Gruijter 078 – 641 38 77 of stuur een e-mail.

Site by Alsjeblaft!