Technical sales engineer

Ben jij technisch gedreven en combineer je dit graag met een commerciële functie waarbij technisch-inhoudelijk adviseren richting klanten centraal staat? Dan is dit je kans om in te stappen in een dynamische wereld bij een superbedrijf waarin groei, vertrouwen, vrijheid en plezier centraal staan. We zijn op zoek naar ervaren technical sales engineers.

Nieuwsgierige stagiairs en afstudeerders (mbo/hbo)

Wil je met jouw technische achtergrond meehelpen gebouwen energieopwekkend en smart te maken? Zit je in je laatste jaar mbo (niveau 4) of in je derde of vierde jaar hbo? Kom stage lopen of afstuderen bij Coneco, een organisatie die impact wil hebben op people & planet.

JUNIOR Engineer automatisering meet- en regeltechniek

Je bent gefascineerd door (elektro)techniek en je wilt je verder ontwikkelen in het configureren en programmeren van regeltechnische installaties.

SENIOR Engineer automatisering meet- en regeltechniek

Je bent gefascineerd door (elektro)techniek en je hebt ervaring met configureren en programmeren van regeltechnische installaties.

Servicetechnicus meet & regeltechniek

Vind jij het uitdagend om storingen op te lossen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan complexe klimaatinstallaties? Geef dan je carrière een boost en word servicetechnicus meet & regeltechniek bij een organisatie die van gebouwen smart buildings maakt. We zijn op zoek naar starters en ervaren servicetechnici!

Inbedrijfsteller

Vind jij het uitdagend om complexe klimaatinstallaties in bedrijf te stellen? Geef dan je carrière een boost en word inbedrijfsteller bij een organisatie die van gebouwen Smart Buildings maakt.

Site by Alsjeblaft!