Technical Support

Technical Support voor Van Dijk & Korteland “Kritische blik leidt tot betere oplossingen”

donderdag 9 januari 2020

Technical Support voor Van Dijk & Korteland  “Kritische blik leidt tot betere oplossingen”

Van Dijk & Korteland is vooruitstrevend in het realiseren en beheren van klimaatinstallaties. Grote nieuwbouw- en renovatieprojecten realiseert Van Dijk & Korteland samen met Coneco. Alex Steenhuis werkt met zijn service- en onderhoudstak voor het beheren van de installaties steeds nauwer samen met Coneco Technical Support – en in het bijzonder met Jasper de Bruin, projectleider service en onderhoud. “Specialisten met een technisch hart die samen met ons graag over de grenzen van hun eigen discipline kijken, denken en handelen!”

Het allround installatiebedrijf Van Dijk & Korteland, opgericht in 2001, werkt vanuit De Lier (Westland). Deze Priva servicepartner beheert bijvoorbeeld de klimaatinstallaties van verschillende vastgoedeigenaren, beheerders en retailers, maar ook de ketelhuizen voor vele VvE’s in de gehele Randstad.
Sinds de oprichting is ‘groei’ het kernwoord voor deze onderneming. Niet alleen in het aantal medewerkers, maar vooral in kennis. Van Dijk & Korteland specialiseerde zich steeds verder in ventilatie, CV & airco en gebouwbeheersystemen. Dat maakt het werkterrein niet alleen geografisch, maar ook inhoudelijk steeds groter. “Van IKEA Delft tot McDonald’s door het hele land en van complete gebouwbeheersystemen tot service en onderhoud voor appartementencomplexen”, schetst Alex Steenhuis het portfolio.

Onderscheidend in de markt
Alex is binnen Van Dijk & Korteland verantwoordelijk voor de tak service en onderhoud. Bij deze werkzaamheden trekt hij graag op met Jasper de Bruin, projectleider service en onderhoud van Coneco Technical Support. “We werken al meer dan tien jaar samen met Coneco. We zien dagelijks dat Coneco zich onderscheidt in de markt. Dat begint al met de professionele aanpak tijdens het voortraject. Als opdrachtgever stellen wij natuurlijk een vraag. De meeste ondernemingen geven daar netjes antwoord op, maar Coneco is kritischer en stelt meer tegenvragen: ‘Waarom wil je dat zo oplossen?’ ‘Wat moet het resultaat zijn?’. Die kritische blik leidt tot betere oplossingen. Het is prettig dat Coneco over de grenzen van zijn specialisme wil en kan kijken. Hun specialisten verdiepen zich ook zeer in de werktuigbouwkundige en installatietechnische onderdelen.”

Partner
Ook tijdens het service- en onderhoudstraject werkt Alex graag samen met Coneco Technical Support. “Wij beschouwen ze echt als een partner. Als we bijvoorbeeld in een werk of project hobbels tegenkomen, dan staan ze er: Jasper of één van zijn directe collega’s. Ongeacht wie een eventuele fout heeft gemaakt; geen gejijbak, maar samen oplossingen zoeken. Het werkt echt heel mooi samen; dat is dan ook de reden dat we Coneco Technical Support steeds meer betrekken bij de werkzaamheden van onze eigen service en onderhoudstak. Bij Coneco werken meet- en regel specialisten met een technisch hart die graag over de grenzen van hun eigen discipline kijken. Die verdieping en verbreding geeft het totale werk nét het verschil, dat is het onderscheid dat Coneco maakt!”

Meer weten over Coneco Technical Support en de werkzaamheden binnen Coneco? Bel mij of bekijk de site van Coneco Technical Support

Deel dit artikel:

Coneco, eenvoudig de grootste

Lees wat ons uniek maakt

Site by Alsjeblaft!