Technical Support

Vakantie? Zet uw installatie in de slaapstand

donderdag 18 april 2019

Vakantie? Zet uw installatie in de slaapstand

Komende weken is het meivakantie. Ons advies voor scholen en universiteiten: zet in de vakantie uw installatie in de slaapstand!

Coneco heeft een groot aantal projecten waarbij het gebouw één of meerdere weken niet in functie is. Denk aan scholen, universiteiten en theaters. Deze organisaties houden op gezette tijden vakantie of een zomerstop. Tijdens deze periodes is het verstandig om de installatie in de slaapstand te zetten. Een logische gedachte die niet bij iedereen duidelijk op het netvlies staat, en dat begrijpen we. Vandaar een herinnering in de vorm van deze blog!

Lichaamstemperatuur
Door de installatie tijdens vakantieperiodes in de slaapstand te zetten, spaart u niet alleen de installatie. U bespaart zo ook op energie en geld. Stoken kost tijdens vakantieperiodes namelijk extra veel energie; u verwarmt dan immers een leeg gebouw. De scholieren en studenten zijn afwezig; zij houden met hun lichaamstemperatuur het binnenklimaat normaal gesproken behoorlijk op temperatuur.

Slaapstand
Ons advies voor de komende periode? Zet uw installatie in de slaapstand. Mocht u niet weten hoe dat moet, bel uw installateur, neem contact op met onze Servicedesk of volg de praktische Training Gebouwbediening van onze Coneco Groeiacademie.

Deel dit artikel:

Coneco, eenvoudig de grootste

Lees wat ons uniek maakt

Site by Alsjeblaft!