donderdag 1 januari

Offerte

Checklist voor het aanvragen van een offerte regeltechniek

U bent gevraagd mee te doen aan een aanbesteding voor nieuwbouw of een renovatieproject. U wilt snel offreren. Coneco doet u graag een goed en scherp aanbod. En zo’n voorstel wordt alleen maar beter en scherper als u ons zoveel mogelijk gegevens kunt aanleveren. Vandaar dat we een checklist hebben opgesteld.

Onze Checklist Offerte Regeltechniek laat onderdelen zien die u wellicht niet kunt aanleveren. Een voorbeeld. U bent gevraagd mee te rekenen aan een nieuwbouwproject, dan kunt u uiteraard geen schema’s of foto’s van bestaande regelkasten meesturen. Heeft u wél een bestek maar (nog) geen principe-schema’s? We rekenen natuurlijk liever mét schema’s, maar zonder kunnen we ook uit de voeten. Coneco is leverancier van ‘Hoofdstuk 68’, maar we kijken en rekenen graag wat hoofdstukken verder. En is de opdracht u eenmaal gegund. Dan rekenen we alles nog gedetailleerder door.

Checklist Offerte Regeltechniek

Hieronder de uitgebreide checklist. Uiteraard kunt u ons niet alle onderdelen leveren. Probeer wel zo veel mogelijk gegevens met ons te delen. Vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel ons! En wij bellen u als ons iets niet helemaal helder is.

1. W-Bestek

Met een bestek kunnen we al heel veel. Heeft u ook een E-bestek? Stuur het mee.

2. Principe-schema’s

Niet iedereen heeft in de eerste fase (al) principe-schema’s. Heeft u ze wel? We nemen ze graag mee als uitgangspunt voor uw offerte.

3. Plattegronden

Ook voor plattegronden geldt: heeft u ook W- en of E-plattegronden? Stuur ze mee.

4. Eigen ontwerp

Sommige installateurs ontwerpen (deels) zelf de installatie(s). Heeft u (al) een eigen ontwerp? Voeg het toe.

5. Gegevens toegepaste installatiedelen

Weet u al welke pompen, luchtbehandelingskasten, koelmachines, warmtepompen e.d. u in de totale installatie gaat gebruiken? Graag ontvangen we hiervan de technische gegevens.

6. Schema’s en foto’s van bestaande regelkasten

Als u een offerte wilt ontvangen voor een renovatieproject, dan vinden we het prettig om te rekenen met de schema’s en foto’s van bestaande regelkasten. Zijn deze niet voorhanden? Dan maken wij graag een afspraak voor een opname op locatie.

7. Software bestaande Priva-regelkasten

Zijn er in het project bestaande Priva-regelkasten opgenomen? Graag ontvangen we hiervan de software.

8. Productmix

Graag willen zo veel mogelijk van te voren weten hoe de productmix eruit ziet. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen nieuwe veldapparatuur toepassen?

9. Deadline offerte

Graag ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. Dat begrijpen we. Maar soms is ‘morgen’ ‘eind deze week’. Geef ons een deadline, maar wel een realistische!

Deel dit artikel:

Heeft u een vraag?

Vragen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel ons: 078 641 38 77

Onze diensten van begin tot eind

Lees over onze dienstverlening

Site by Alsjeblaft!